Hantos Lak

Szobák és Árak - Kényelmes szobák, tágas nappali, dupla stég-közvetlen vízpart

Szobáink kényelmes franciágyakkal vagy különálló egyszemélyes ágyakkal vannak felszerelve. Minden szoba laminált padlós. Két szobában található franciaágy, egyikben TV, gardróbszerkény, másikban komód. A többi három szobában szobánként 2 egyszemélyes ágy került elhelyezésre. Így összesen 10 fő kényelmes elszállásolására van lehetőség a házban. A két franciaágyas szoba a főbejárat felől található, egymással szemben. A folyosóról nyílik a fürdőszoba wc-vel és a konyha. A folyosó végén van a hatalmas nappali, ahonnan nyílnak a kis hálószobák. A társalgóban TV, billiárd, csocsó, zenegép áll a vendégek rendelkezésére és itt kapott helyet a SZAUNA is. Az udvaron pedig a dézsafürdőben mártózhatunk meg a csodás panoráma társaságában, míg a gyerekek hintáznak, csúszdáznak, játszanak a faházban.

Cím: 5500 Gyomaendrőd, Dr Szilágyi Ferenc üdölőtelep 60.

Egész évben: 42.000,- HUF/ÉJ/HÁZ (6 személyre) ; 7.-főtől további 6.000,- Ft/fő/éj fizetendő

Teljes ár: 66.000,- HUF/ÉJ/TELTHÁZ

(Fűtési szezon: április 30-ig! A fűtési szezonban minimum 3 éjszaka foglalható. Az ár a fűtési költséget tartalmazza.)

Gyermekkedvezmény: 3 éves korig a szállás ingyenes, 3 és 14 éves kor között 4.000,-HUF/fő, 14 éves kor felett pedig teljes ár fizetendő.

(Kisállat hozható, melynek díja 1.000,-HUF/állat/nap)

Áraink nem tartalmazzák az Idegenforgalmi Adó (IFA) díját, mely 350 HUF/fő/éj – 18 éves kor felett fizetendő.  Az árak az ellátást nem tartalmazzák.

Az érkezés előtt 2 héten belüli lemondás (vagy meg nem érkezés) esetén a foglalót nem fizetjük vissza!

AJÁNLATKÉRÉS

Foglalás esetén 50% előleget kérünk elutalni a következő bankszámla számra:
Öcskös Bt.
OTP: 11733096-29902059