Üdülőházainkról

Ismerje meg a Dobó utcai és a Dr. Szilágyi Ferenc üdülőtelepi üdülőházainkat

Hantos-Lak

A Hantos-Lak (Dr.Szilágyi Ferenc üdülőtelep 60.) házunkat nagyobb társaságoknak, barátoknak ajánljuk, akár kisebb bulikat, partikat is lehet itt tartani. A parkolóban több személyautónak van lehetősége parkolásra. A házhoz dupla stég tartozik, közvetlen vízparttal. A Ligetfürdőtől csupá párszáz méterre helyezkedik el. A házban 5 kétágyas szoba, 2 fürdőszoba wc-vel felszerelve található, és a ház különlegessége a hatalmas társalgó, ahol rossz idő esetén is kellemesen, aktívan tudjuk eltölteni az időt. Billiárd, csocsó, tv áll a vendégek rendelkezésére. Itt tarthaunk például eljegyzést, lány-, vagy legénybúcsút, névnapi, szülinapi ebédeket, vacsorákat. A vendégház teljes egészében fűthető, így ősszel és télen is igénybevehető.

Dobó utcai Vendégház

A Dobó utcai vendégházunkat kisebb családoknak és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk. A házhoz saját, zárható nagy stég tartozik, az udvaron fedett személygépkocsi beállási lehetőség van, szallonasütő és filagória áll a vendégek rendelkezésére. A ház alsó szintjén található a jól felszerelt konyha, fürdőszoba, külön wc-vel, és egy nagy nappali, ahol a hűvösebb időben kandalló biztosítja a kellemes meleget. Innen nyílik egy fedett terasz az udvar fele. Az emeleten 2 szoba és egy wc található. A felső szinten mindkét szoba klímás.

Miért válasszon minket?

Bármelyik vendégházra is essen a választás, biztosan jól fogják magukat itt érezni. A vendégházaktól a városközpont gyalog is csak 10 perc, így ha bármire szükségünk lenne a bográcsoshoz, grillételekhez, vagy csak megszomjaznánk egy hűsítőre, könnyen beszerezhetik ami hiányzik. Közel a centrumhoz, mégis vízparton, csendes, nyugodt környezetben, távol a város nyüzsgő zajától töltődhetnek fel itt a holtág mellett. Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, és essen bármelyik üdülőre is a választás, nem fog csalódni. A két vendégház a holtágon egymással szemben helyezkedik el, így csónakkal, vagy csak átúszva is könnyen eljuthatunk egyik háztól a másikig, ha két baráti társaság egy időben érkezik hozzánk. A házakban ingyenes wifi kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére, illetve SZÉP kártyát elfogadunk!

Számokban

Néhány adat számokban mutatva

213 Vendégéjszaka
89 Szobafoglalás
1024 Szabadtéri sütés-főzés
256 Halfogás